همه ما روزهایی خواستیم در خانه کیک درست کنیم. اما کیفیت کیک ما مثل تصویر کتاب یا مجله یا سایتی که از آن دستور را نگاه کردیم نشده است.چند ابزار ساده است که به ما کمک میکنه تا کیک خوش بافت تری داشته باشیم.

تا به حال به فروشگاه لوازم قنادی رفته اید قفسه ها پر از ابزار و وسیله های رنگارنگ است. اما واقعا کدام یک از این ها را ما احتیاج داریم. در اینجا به شما توضیح می‌دهم.

۱. پیمانه های قنادی

پیمانه های قنادی به ما کمک می‌کند دقیق تر مواد اولیه را اندازه بگیریم. لیوان ها چون حجم های متفاوتی دارند برای اندازه‌گیری مناسب نیستند.

۲. قاشق های اندازه گیری

حجم قاشق های آشپزخانه با قاشق های استاندارد قنادی خیلی فرق دارد و من پیشنهاد میکنم حتما یک ست از قاشق های قنادی را خریداری کنید.

۳. قالب 

قالب های متنوع در شکل و اندازه های متفاوتی وجود دارد. قالب سایز ۲۱ و ۲۳ برای بیشتر دستورات ( رسپی) کیک های عصرانه مناسب است.

۴. لیستک 

به نظر من لیستک جزو وسایلی است که در آشپزی و آشپزخانه هم خیلی کاربر دارد.

از لیستک برای دورگیری ظرف حین همزدن ، ترکیب مواد خشک و تر، هم زدن شکلات و...و تمیز کردن  ظرف استفاده می‌شود.

بهتر است از لیستک های یک تکه استفاده کنیم.

۵. ویسک

ویسک هم ابزاری است که در آشپرخانه هم به کارتان می آید. هم زدن تخم مرغ ، ترکیب مواد و...    ویسک کمک می‌کند حیت ترکیب آرد به مواد تخم مرغی آرد گلوله نشود.

۶. قلمو سیلیکونی 

برای چرب کردن قالب کاربرد دارد. البته کاربرد های بسیاری دارد اما برای پخت کیک بیشتر برای چرب کردن قالب استفاده می‌شود.در آشپزخانه هم اگر میخواهید از روغن بیش از اندازه استفاده نکنید با قلمو تابه را می‌توانید چرب کنید.                            بهتر است از قلمو های دوتکه مثل تصویر استفاده نکنیم. قلمو و لیستک های یک تکه بهداشتی تر هستند.